top of page
Sigrid van Loon Fotografie 20231229 (74).jpg

Ellen Rubben 
(gezins)-therapeut

Hallo, ik ben Ellen, oprichtster van wirre war, en mama van twee geweldige dochters, Mirthe en Fran. Als therapeut werk ik vanuit mijn eigen ervaring, waarbij ik mijn eigen weg heb bewandeld om te leren omdenken na het ervaren van PTSS en het worstelen met trauma's, depressie en alle oordelen die daarbij horen. Door mijn studie en werkervaring word ik ondersteund door de nodige wetenschappelijke kaders en theorieën. 
 

Ik behaalde mijn diploma Gezinswetenschappen aan de Odisee Hogeschool in Schaarbeek in 2023. Tijdens mijn studie heb ik waardevolle ervaring opgedaan in zowel individuele begeleiding als gezinsbegeleiding. 
 

Als (gezins)-therapeut hanteer ik een ervaringsgerichte benadering en streef ik naar voortdurende professionele ontwikkeling door regelmatig bijscholingen te volgen. Mijn therapeutische praktijk is gericht op het begeleiden van (jonge) kinderen, adolescenten en ouders die worstelen met de vele uitdagingen, die onze maatschappij ons geven of die ontstaan zijn vanuit trauma, kindproblematiek (ASS, ADHD, angst, depressie...). 

Samen met jou zal ik een passende begeleiding op maat uitwerken die aansluit bij de behoeften van jou en je gezin.

Mijn aanpak is krachtgericht, contextueel en op maat gemaakt om optimaal tegemoet te komen aan de specifieke situatie van elk persoon en gezin. Ik bied verschillende vormen van therapie aan.

Heb je vragen, ben je nieuwsgierig?
 

Je kan mij bereiken op het nummer 0488 89 97 05 of via e-mail (wirrewar.be@gmail.com).
 

Maak je graag een afspraak? Dat kan door op onderstaande knop te klikken. 

 

De praktijk kan je terugvinden: Bosweg 6, 2220 Heist-Goor 

  • LinkedIn
  • Instagram

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

0488 89 97 05

bottom of page